Kategorie

Platba kartou etescoma Platba kartou etescoma

Hmoždíř ONLINE ¤ 11 cm

Výrobce:Tescoma
Kód produktu:762824
Hmotnost:880g
Záruka:24 měsíců
Je nám líto, prodej tohoto předmětu již skončil.


Popis produktu: Hmoždíř ONLINE ¤ 11 cm

Hmoždíř ONLINE je vynikající pro přípravu tradičního pesta, drceného koření, bylinek, dochucovacích směsí apod. Je vyroben z prvotřídní odolné keramiky, vhodné do ledničky, mrazničky a myčky. 3 roky záruka.



Máte chuť na špagety s tradičním pestem? Právě pro jeho originální domácí přípravu Tescoma navrhla dva typy dostatečně hlubokých a širokých hmoždířů ONLINE. Ty jsou navíc ideální k drcení a rozmělňování dalších druhů koření, zeleniny či dochucovacích směsí.

hmozdir tescoma online
Ilustrativní obrázek: Hmoždíř ONLINE Tescoma



Originální italské pesto: Příprava originálního pesta je velice snadná. Nachystejte si tři lžíce piniových oříšků, tři stroužky česneku, svazek bazalky, sůl, 125 ml olivového oleje a 50 g parmezánu. Lístky bazalky otrhejte a otřete je. Nastrouhejte si parmezán a na pánvi opražte piniové oříšky. Jakmile se kuchyní rozvine jejich vůně, odstavte pánev z ohně. Mezitím si nakrájejte česnek na tenké plátky a spolu se špetkou soli, bazalkou a opraženými oříšky jej přidejte do hlubokého hmoždíře. Roztírejte směs tak dlouho, dokud nebude dostatečně vláčná. Na závěr přidávejte po lžičkách olivový olej a nastrouhaný sýr. Celou směs míchejte tak dlouho, dokud z ní nebude jemňoučký a lahodný krém. Cítíte tu vůni? Máte už připravené a uvařené špagety al dente? Pokud ano, vmíchejte hotovou směs do těstovin, přidejte podle chuti strouhaný parmezán a vydatná pochoutka je na světě. Pesto má tu úžasnou výhodu, že jej můžete skladovat v lednici několik dnů, aniž by ztratilo na své chuti. Stačí jej jen dostatečně zalít olejem, který celou směs jakoby zakonzervovuje. Pokud nemáte možnost použít piniová semínka či parmezán, vhodně také poslouží slunečnicová semínka, případně vlašské ořechy a jako náhrada italského šlechtice mezi sýry lze v krajním případě použít sýr eidam.

Videoukázka



 

Tento produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první a získejte body do věrnotního klubu!


Doprodáváme
doprava Tescoma




Sada pro přípravu těstovin
Keramická pánev Vitapan
Loading...