Kategorie

Platba kartou etescoma Platba kartou etescoma

Hrnec PRESIDENT s poklicí ¤ 22 cm, 5.5 l

Výrobce:Tescoma
Kód produktu:755699
Hmotnost:2.112kg
Záruka:24 měsíců
Je nám líto, prodej tohoto předmětu již skončil.


Popis produktu: Hrnec PRESIDENT s poklicí ¤ 22 cm, 5.5 l

Hrnec z řady Tescoma PRESIDENT o objemu 5,5l se sklonerezovou poklicí je vyroben z prvotřídní nerezavějící oceli 18/10, což je poměr chromu a niklu a proto je zaručena dlouhá životnost a maximální kvalita. Díky masivním vodotěsným nerezovým úchytům je zajištěna bezpečná a pohodlná manipulace, zajisté oceníte také praktickou odměřovací stupnici uvnitř hrnce.

Hrnec PRESIDENT disponuje extra silným sendvičovým dnem, které je složeno z více vrstev různých materiálů jako je ocel a hliník. Zesílené dno tak perfektně rozvádí teplo po celém těle hrnce a akumulace tepla nijak nekolísá. Sendvičové dno tedy zaručuje úsporu času i energií a je vhodné na všechny typy sporáků plynové, elektrické, sklokeramické a indukční. Hrnec je možné umývat v myčce.

Záruka na nerezový hrnce PRESIDENT je 5 let.

Tip: Váháte, zda si pořídit hrnec či kastrol Tescoma PRESIDENT? Jaký je vlastně rozdíl? Hrnec je všeobecně vyšší a užší, je tedy vhodný pro menší plotýnky, kdežto kastrol disponuje širší základnou a je nižší. Zde je tedy potřeba využít větší plotýnku, při níž se tak obsah kastrolu rychleji ohřeje.

Aby toho nebylo málo, máme tu pro vás ještě rendlík PRESIDENT. Rendlík poznáte na první pohled díky absenci uší, neboť má pouze jednu rukojeť. Rendlík je většinou menší a je ideální na ohřívání menších porcí, ale také pro přípravu omáček či nápojů.

 

Videoukázka

Tento produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první a získejte body do věrnotního klubu!


Doprodáváme
doprava Tescoma




Sada pro přípravu těstovin
Keramická pánev Vitapan
Loading...