Kategorie

Platba kartou etescoma Platba kartou etescoma

Perníková salaš DELÍCIA, souprava vykrajovátek

Výrobce:Tescoma
Kód produktu:636297
Hmotnost:241g
Záruka:24 měsíců
Je nám líto, prodej tohoto předmětu již skončil.


Popis produktu: Perníková salaš DELÍCIA, souprava vykrajovátek

Perníková salaš DELÍCIA, souprava vykrajovátek je vynikající pro přípravu tradiční salaše z domácího perníku, návod a recept uvnitř balení. Kovová vykrajovátka lze použít i jako vykrajovátka na běžné vánoční cukroví. Šablony a vykrajovací nože jsou vhodné do myčky, vykrajovátka v myčce nemyjte. Na soupravu vykrajovátek je 3 roky záruka. Vánoční chaloupka je tradičním motivem českých Vánoc.


Recept na perník pro vánoční chaloupku s figurkami

Budete potřebovat: 2 menší vejce, 400 g hladké mouky 00, 80 g cukru moučka, 100 g mírně ohřátého medu, 3/4 polévkové lžíce sody, 1 čajovou lžičku skořice, špetku mletého hřebíčku

Cukrová poleva: Bílek smíchejte s moučkovým cukrem do zhoustnutí.

Postup: Všechny ingredience smíchejte a zpracujte těsto, které nechejte uležet alespoň 2 hodiny v lednici (lze ponechat až 14 dní). Vyválejte do plátu vysokého maximálně 3 mm, ze kterého vykrojte jednotlivé díly salaše. Plech na pečení lehce vymažte tukem nebo použíjte pečící fólii DELÍCIA, perník potřete žloutkem a pečte při 150°C do zhnědnutí. Nechejte vychladnout a poté sestavte vánoční chloupku dle návodu.

Další skvělé rady naleznete zde: Video - Recept na vánoční perníčky

vánoční stromeček tescoma
Ilustrativní obrázek: Perníková salaš DELÍCIA Tescoma

vánoční stromeček tescoma
Ilustrativní obrázek: Perníková salaš Tescoma DELÍCIA - postup


vánoční salaš tescoma
Ilustrativní obrázek: Balení - Perníková salaš Tescoma DELÍCIA


vánoční salaš tescoma
Ilustrativní obrázek: Obsah balení - Perníková salaš Tescoma DELÍCIA


Souprava vykrajovátek perníková salaš Delícia obsahuje: vykrajovátko pasáčka ovcí, vykrajovátko ovce, vykrajovátko pasoucí se ovce, vykrajovátko psa, vykrajovátko stojánku na postavy a zvířátka, šablonu stromu, šablonu plotu, šablonu ptačí budky a šablonu chaloupky. Vytvořte si krásnou vánoční chaloupku sami doma a provoňte pečením celou vaši domácnost.
Další zajímavé informace: Recepty - Vánoční recepty


Videoukázka



1 1 1 0 0
Průměrné hodnocení: 3,0
Hodnotilo 2 uživatelů

Klára Bičanová 28.11. 16 1 1 1 0 0

Píšu z zrovna z kuchyně naštvaná a zklamaná. Už když jsem zadělávala na těsto jsem si říkala, že na tolik mouky jen 100g medu a 2malá vejce? Samozřejmě, že to nestačilo. Těsto se drolilo, nedalo se s ním pracovat. Formičky na baču a zviřectvo parádní! Podruhé jsem se naštvala, když mi dlouho trvalo tím plastovým nožíkem vykrojit všecky díly na domeček a obzvlášť na stromeček a zvoničku by mohly být kovová vykrajovátka, páč zvoneček se tím nožíkem špatně pidlá.Můj osvědčený recept na všecky typy perníků,ať už malých nebo velkých formátů: 650g hladké mouky,100g moučkového cukru, 1,5lžičky sody,1 lžíce kakaa, 1lžíce perníkového koření-hřebíček,zázvor,kardamon,anýz,skořice,badyán,muš.oříšek-,5vajec,100g rozpuštěného medu,50g rozpuštěného rostlinného tuku typu hera atd.Vše smíchat v kompaktní těsto,které se nebude drolit(přidat vajco) nebo nebude řídké(přidat mouky).vykrojené tvary péct na 200*C-5min

  • Dobrý nápad.Budu péct i příště,ale s vlastním těstem
  • Bača je moc hezký a ovečky taky
  • těsto:nevystačilo mi, bylo ho velmi málo,bylo neforemné,nedalo se s ním válet ani na přístroji na nudle.
  • vykrajovátka:trojůhelník,obdélník,plot,stromeček a zvonička by mohly být také z kovu.Obvzlášť ta zvonička, zvoneček se nedal dobře vykrojit.

Janina 24.02. 19 1 1 1 0 0

  • mnoho radosti na vánoce...pokoupíme další ;o)


Doprodáváme
doprava Tescoma




Sada pro přípravu těstovin
Keramická pánev Vitapan
Loading...