Kategorie

Platba kartou etescoma Platba kartou etescoma

Rukáv na pečení DELÍCIA

Výrobce:Tescoma
Kód produktu:130766
Hmotnost:61g
Záruka:24 měsíců
Je nám líto, prodej tohoto předmětu již skončil.


Popis produktu: Rukáv na pečení DELÍCIA

Rukáv na pečení DELÍCIA je vynikající pro zdravé pečení masa, drůbeže, ryb apod. bez použití tuků, pokrmy jsou po upečení velmi šťavnaté. Pekáč není třeba vymazávat, zůstává čistý. Pečící rukáv Tescoma zastřihněte na potřebnou délku, dovnitř vložte pokrm a uzavřete pružnými klipsami. Pro získání křupavé kůrky fólii před dopečením sestřihněte. Odolné do 220 °C, vhodné do všech typů pečicích trub včetně mikrovlnné. Délka rukávu na pečení je 3 m.

V současné době, která klade důraz na zdravé stravování bez použití tuku, patří rukáv na pečení Delícia mezi velké hity! Výhod nabízí hned několik – formu na pečení není třeba vymazávat tukem, neboť rukáv na pečení Tescoma celý pokrm zcela uzavře. Naprosto zdravě upečete jakékoliv maso, drůbež, ryby či zeleninu. Stačí ustřihnout vhodnou délku rukávu, zvolené maso a koření vložit dovnitř a za pomocí uzávěrů, které jsou součástí výrobku, rukáv uzavřít a dát do trouby. Všechny výsledné pokrmy jsou neskutečně šťavnaté a chutné.

Pokud chcete dosáhnout křupavé kůrky, staří rukáv na pečení Delícia před koncem pečení sestřihnout a horký vzduch vytvoří požadovaný efekt.

rukáv na pečení Delícia Tescoma
Ilustrativní obrázek: Rukáv na pečení Delícia Tescoma
Tento produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první a získejte body do věrnotního klubu!


Doprodáváme
doprava Tescoma




Sada pro přípravu těstovin
Keramická pánev Vitapan
Loading...