Kategorie

Platba kartou etescoma Platba kartou etescoma

Miska na creme brulée GUSTO ¤ 14 cm

Výrobce:Tescoma
Kód produktu:562272
Hmotnost:336g
Záruka:24 měsíců
Je nám líto, prodej tohoto předmětu již skončil.


Popis produktu: Miska na creme brulée GUSTO ¤ 14 cm


Miska na creme brulée GUSTO je ideální k přípravě a podávání dezertů typu creme brulée. Pečící nádoby z porcelánu jsou nejen krásné, ale především praktické. Jsou vypalovány při teplotách vyšších než 1000°C a díky tomu vykazují vysokou odolnost a pevnost. Můžete je např. výjmout z mrazáku a vložit přímo do předehřáté trouby, aniž by tepelný šok nádobě ublížil. Povrch je odolný proti mechanickému poškození, neublíží mu kovové kuchyňské nářadí ani ostrý nůž.

Také čištění je jednoduché - na hladké glazuře neulpívají nečistoty a snadno se umívá v ruce pod tekoucí vodou i v myčce. Porcelánové pečící nádobí lze díky jejich kultivovanému vzhledu použít také při stolování. Miska na creme brulée GUSTO je vyrobena z prvotřídního silnostěnného porcelánu, odolného vůči teplotám od -18 do + 240 °C. Je vhodná do všech typů kuchyňských trub, včetně mikrovlnné. Na misku Gusto je 5 roků záruka.


ikonka elektricka trouba ikonka plynova trouba ikonka horkovzdusna trouba ikonka mirovlnná trouba ikonka lednicka ikonka mraznicka ikonka myčka ano ikonka záruka 5let


miska na creme brulée tescoma


miska na creme bruleé tescoma
Ilustrativní obrázek: Miska na creme brulée GUSTO Tescoma

1 1 1 1 1
Průměrné hodnocení: 5,0
Hodnotilo 1 uživatelů

Pavla 10.03. 19 1 1 1 1 1

  • Tvar.
  • Materiál.
  • Použití.


Doprodáváme
doprava Tescoma




Sada pro přípravu těstovin
Keramická pánev Vitapan
Loading...