Kategorie

Platba kartou etescoma Platba kartou etescoma

Sada TULIP, 11 dílů, nerez 18/10

Výrobce:Tescoma
Kód produktu:492619
Hmotnost:8.06kg
Záruka:24 měsíců
Je nám líto, prodej tohoto předmětu již skončil.


Popis produktu: Sada TULIP, 11 dílů, nerez 18/10

Hrnce jsou vyrobeny z ušlechtilé nerezavějící oceli 18/10. Značení oceli symbolizuje poměr chrómu a niklu (18% chrómu a 10% niklu). Nádobí z takto jakostní oceli zajistí dlouholetou spokojenost.

Po výrobní stránce se jedná o „poctivé“ celonerezové hrnce (poklice je také celonerezová) s masivním sendvičovým dnem, které umožní ekonomické vaření s úsporou energie. Hrnec je díky tomuto dnu možné odstavit dříve a jídlo v něm ponechat dojít. Sendvičové dno také zamezuje připalování pokrmů, což přispívá k pohodě při vaření.

Vnější povrch hrnců má vysoký lesk, vnitřek hrnců je matný.

Nádobí Tescoma Tulip je vhodné pro všechny sporáky : plynové, elektrické, sklokeramické i indukční.

Sada TULIP je složena z:
- 7,0 l hrnec prům. 24 cm s poklicí
- 4,3 l hrnec prům. 20 cm s poklicí
- 3,0 l kastrol prům. 20 cm s poklicí
- 2,2 l kastrol prům. 18 cm s poklicí
- 1,4 l rendlík prům. 16 cm s poklicí
- pánev prům. 24 cm

Záruka na sadu nerezového nádobí Tulip je 5 let.

ikonka plynový sporák ikonka elektrický sporák ikonka sklokeramický sporák ikonka indukční sporák ikonka myčka ano ikonka záruka 5let

Pozn.: V roce 2005-06 prošla sada nádobí Tulip inovací dna. Nádobí je nyní možné používat i na indukčních sporácích. Sada Tulip Tescoma vyrobená před rokem 2005-06, která nemá na dně nádob nebo prodejním obale symbol indukce "indukční cívka", nebude na indukčních sporácích fungovat.

Tip: Velikost plynového hořáku by měla odpovídat velikosti nádobí, plamen by neměl být větší než dno hrnce. Tak zabráníme plýtvání plynu a ohřívání uch hrnců, které pak mohou pálit.

Tip: Celonerezové nádobí Tulip je možné vložit i do trouby, avšak pozor na teplotu! Při teplotách nad 200°C nebo při dlouhodobém přehřívání nádob se může na kovových částech objevit fialové až hnědé zabarvení. Toto neomezuje funkčnost či zdravotní nezávadnost výrobku, není tedy vadou a nemůže být předmětem reklamace.

Tip: Jestliže se někdy stane, že se hrnec přehřeje a objeví se na dně fialové zabarvení, nezoufejte. Stačí několik málo kapek octa nebo citrónu a zabarvení ihned zmizí.




Sada Tulip - detailní náhled


Kastrol Tulip :: pohled ze shora - pohled z boku


Sada Tescoma Tulip :: detailní pohled - doplňkové foto



Další zajímavé informace:
Proč u nás nakoupit?: Rychlá a snadná reklamace
Rady časopisu Test: Vaření v nerezovém nádobí a péče o něj


1 1 1 1 0
Průměrné hodnocení: 4,0
Hodnotilo 1 uživatelů

Eva 05.09. 16 1 1 1 1 0

Hrnce jsou krásné a dobře se v nich vaří, ale do dutých uch zatéká v myčce špinavá voda, která pak po otočení hrnce dnem dolů steče po stěně hrnce a hrnec je třeba opláchnout. V myčce zatéká vody i pod úchyty pokliček a později vytéká (úchyt lze rozšroubovat). Problém odpadá při mytí v ruce, kdy se poklice nemáčení dlouho ve vodě.

  • vzhled
  • dobře se v nich vaří
  • do uch a pokliček v myčce zatéká voda


Doprodáváme
doprava Tescoma




Sada pro přípravu těstovin
Keramická pánev Vitapan
Loading...