Kategorie

Platba kartou etescoma Platba kartou etescoma

Výhodný balíček: Termohrnky Constant, 2 kusy

Výrobce:Tescoma
Kód produktu:745872
Záruka:24 měsíců
Je nám líto, prodej tohoto předmětu již skončil.


Popis produktu: Výhodný balíček: Termohrnky Constant, 2 kusy

Výhodný balíček obsahuje 2 kusy termohrnku Constant Tescoma.

Nový termohrnek Tescoma Constant může být uvnitř plný horké kávy nebo čaje, navenek však zůstane příjemně chladivý. Do sortimentu luxusních celonerezových termosek CONSTANT přibyla moderní a velmi žádaná novinka - cestovní termohrnek o praktickém objemu 0,4 litru.

Pokud často cestujete a míváte chuť na povzbuzující kávu nebo hřejivý čaj, pak je pro Vás termohrnek Tescoma to pravé. Ne vždy je kavárna, automat nebo rychlovarná konvice po ruce, zato termohrnek Constant plný kávy nebo čaje můžete mít po ruce kdykoliv. Aby káva vydržela dostatečně dlouho horká, jen tak obyčejný hrnek s víčkem nestačí - zkuste termohrnek!

Cestovní termohrnek Tescoma CONSTANT o objemu 0,4 litru je dvouplašťový, to znamená, že jsou vnitřní izolační vložka a vnější plášť vyrobeny z prvotřídní nerezové oceli. Z tohoto důvodu je termohrnek při běžném použití nerozbitný. Prostor mezi stěnami termohrnku tvoři vakuum, což přispívá k uchování teploty nápoje.

Termohrnek od tescomy zaujme na první pohled moderním vzhledem a chytrými detaily. Například je to otočná plastová rukojeť, kterou lze z hrnku i zcela sundat, je určenapro praváky i leváky. Termohrnek bez rukojeti lze snadno vložit do kabelky. Nedílnou součástí termohrnku Tescoma je dokonale těsnící uzávěr se silikonovou vložkou.

Dvouplášťový vakuový termohrnek CONSTANT je vyroben uvnitř i vně z prvotřídní nerezavějící oceli, je opatřen odnímatelnou rukojetí pro pravo i levoruké použití a dokonale těsnícím uzávěrem. Uchová nápoje horké nebo studené dlouhodobě, je vynikající pro jejich podávání při cestování, v kanceláři apod., při běžném použití je nerozbitný. 5 roků záruka.
1 1 1 1 1
Průměrné hodnocení: 5,0
Hodnotilo 1 uživatelů

Pavla 10.03. 19 1 1 1 1 1

  • Výhodné balení.
  • Nerezové.
  • Cena.


Doprodáváme
doprava Tescoma




Sada pro přípravu těstovin
Keramická pánev Vitapan
Loading...