Kategorie

Platba kartou etescoma Platba kartou etescoma

Termoska s pumpičkou FAMILY 1.7 l

Výrobce:Tescoma
Kód produktu:987670
Hmotnost:1.063kg
Záruka:24 měsíců
Je nám líto, prodej tohoto předmětu již skončil.


Popis produktu: Termoska s pumpičkou FAMILY 1.7 l

Termoska s pumpičkou FAMILY je vhodná k uchování a podávání teplých i studených nápojů. Je opatřena praktickou pumpičkou pro snadné dávkování a podávání. 3 roky záruka.

Termosku vypláchněte teplou vodou před nalitím horkého nápoje a studenou vodou před nalitím studeného nápoje, zvýšíte tím účinnost termosky. Nikdy do ní nelijte vřící tekutinu, vyvarujte se pití přímo z termosky. Teplota nápoje v termosce závisí na: výchozí teplotě nápoje, množství tekutiny, četnosti otvírání termosky a také na teplotě okolního prostředí.

Termoska s pumpičkou FAMILY je větší, proto ji ráda využije celá rodina. Bude se vám hodit v každém ročním období. Udržet nápoje studené nebo horké už pro vás nebude žádný problém.

termoska tescoma
Ilustrativní obrázek: Termosky s pumpičkou FAMILY Tescoma




Informace k barevným variántám:

Zboží lze zakoupit v několika barevných variantách, které vidíte na ilustrativním obrázku. Tescoma bohužel není schopna na 100% garantovat dodání konkrétní barvy, kterou si zákazník přeje. Při udání barvy je však pravděpodobnost dodání požadované barvy vyšší a je z naší strany možné alespoň částečně dodané barvy ovlivnit. Barvy uvádějte do poznámky při objednávání.
Tento produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první a získejte body do věrnotního klubu!


Doprodáváme
doprava Tescoma




Sada pro přípravu těstovin
Keramická pánev Vitapan
Loading...