Kategorie

Platba kartou etescoma Platba kartou etescoma

Keramická pánev VITAPAN ¤ 24 cm

Výrobce:Tescoma
Kód produktu:954417
Hmotnost:1.024kg
Záruka:24 měsíců
Hodnocení prodejce:
1 1 1 1 0.5
Je nám líto, prodej tohoto předmětu již skončil.


Popis produktu: Keramická pánev VITAPAN ¤ 24 cm

Nové keramické pánve VITAPAN Tescoma jsou prvotřídní kuchyňské pánve s revoluční keramickou nepřilnavou vrstvou se zvýšenou odolností vůči vysokým teplotám, tepelným šokům i mechanickému opotřebení. Keramické pánve Vitapan jsou ekologické, jejich výroba je šetrná vůči životnímu prostředí. Pánve Vitapan Tescoma jsou masivní, odolné a jsou vybaveny kvalitním indukčním dnem. Vhodné pro všechny typy sporáků - plynové, elektrické, sklokeramické a indukční sporáky. Lze mýt v myčce na nádobí. 5 let záruka.

Rukojeť keramické pánve Vitapan Tescoma je opatřena protiskluzovou úpravou, pro bezpečnou a pohodlnou manipulaci. Pánve Vitapan hned na první pohled zaujmou atraktivním designem kombinující matnou červenou a krémovou barvu.

Keramický antiadhezní povlak u pánví VITAPAN je ekologický povlak, který je obohacen mikročásticemi přírodních keramických materiálů. Oproti běžným nepřilnavým povlakům má lepší vlastnosti, je odolnější vůči vysokým teplotám a mechanickému poškození. Keramický povlak může být vyráběn ve světlé barvě, což není obvyklé a působí tak originálně.

panve vitapan tescoma
Ilustrativní obrázek: Keramické pánve Vitapan Tescoma z boku

ikonka plynový sporák ikonka elektrický sporák ikonka sklokeramický sporák ikonka indukční sporák ikonka myčka ano ikonka záruka 5let

Čím je vlastně tato technologie ekologická? Při výrobě každé pánve Vitapan Tescoma vzniká méně okoxidu uhličitého. Ve chvíli, kdy se pánve Vitapan nastříkají antiadhezním povlakem, stačí na jejich vytvrzení jen třetinové množství energie. V případě přehřátí prázdné pánve se neuvolňují žádné škodlivé látky.

Patronem linie pánví Vitapan je známý italský kuchař Emanuele Ridi, jehož fotografie je součástí balení každého výrobku.

Rozdíl oproti řadě ecoPresto:
  1. pánve Vitapan jsou mnohem masivnější, odolnější (větší tloušťka stěn i dna)
  2. pánve Vitapan jsou na indukci (speciální indukční dno)
  3. pánve Vitapan mají protiskluzovou úpravu rukojeti

keramické panve vitapan
Ilustrativní obrázek: Keramické pánve Vitapan Tescoma z vrchu a ze spoda


keramické panve vitapan
Ilustrativní obrázek: Keramické pánve Vitapan Tescoma


Návod k používání - Keramická pánev VITAPAN Tescoma


Videoukázka

1 1 1 1 1
Průměrné hodnocení: 5,0
Hodnotilo 2 uživatelů

Janina 24.02. 19 1 1 1 1 1

právě jsem vyzkoušela , vynikající nepřilnavý povrch , možnost vaření bez oleje , krásně se čistí,maso zůstalo nádherně šťavnaté


ju88 14.05. 18 1 1 1 1 1

skvělá pánev na přípravu různých pokrmů

  • velikost
  • barvy


Doprodáváme
doprava Tescoma




Sada pro přípravu těstovin
Keramická pánev Vitapan
Loading...