Kategorie

Platba kartou etescoma Platba kartou etescoma

Keramická pánev Wok VITAPAN ¤ 28 cm

Výrobce:Tescoma
Kód produktu:374192
Hmotnost:1.178kg
Záruka:24 měsíců
Hodnocení prodejce:
1 1 1 1 0.5
Je nám líto, prodej tohoto předmětu již skončil.


Popis produktu: Keramická pánev Wok VITAPAN ¤ 28 cm

Nová keramická pánev WOK VITAPAN Tescoma je prvotřídní kuchyňská pánev s revoluční keramickou nepřilnavou vrstvou se zvýšenou odolností vůči vysokým teplotám, tepelným šokům i mechanickému opotřebení. Keramická pánev Wok Vitapan je ekologická, její výroba je šetrná vůči životnímu prostředí. Pánev Wok Vitapan Tescoma je masivní, odolná a je vybavena kvalitním indukčním dnem. Vhodná pro všechny typy sporáků - plynové, elektrické, sklokeramické a indukční sporáky. Lze mýt v myčce na nádobí. 5 let záruka.

Rukojeť keramické pánve Wok Vitapan Tescoma je opatřena protiskluzovou úpravou, pro bezpečnou a pohodlnou manipulaci. Wok pánev Vitapan hned na první pohled zaujme atraktivním designem kombinující matnou červenou a krémovou barvu.

Keramický antiadhezní povlak u Wok pánve VITAPAN je ekologický povlak, který je obohacen mikročásticemi přírodních keramických materiálů. Oproti běžným nepřilnavým povlakům má lepší vlastnosti, je odolnější vůči vysokým teplotám a mechanickému poškození. Keramický povlak může být vyráběn ve světlé barvě, což není obvyklé a působí tak originálně.

ikonka plynový sporák ikonka elektrický sporák ikonka sklokeramický sporák ikonka indukční sporák ikonka myčka ano ikonka záruka 5let

keramická panev wok vitapan
Ilustrativní obrázek: Keramická pánev WOK Vitapan Tescoma

Čím je vlastně tato technologie ekologická? Při výrobě každé Wok pánve Vitapan Tescoma vzniká méně okoxidu uhličitého. Ve chvíli, kdy se pánev Vitapan nastříká antiadhezním povlakem, stačí na její vytvrzení jen třetinové množství energie. V případě přehřátí prázdné pánve se neuvolňují žádné škodlivé látky.

Patronem linie pánví Vitapan je známý italský kuchař Emanuele Ridi, jehož fotografie je součástí balení každého výrobku.

Rozdíl oproti řadě ecoPresto:
  1. pánev Vitapan je mnohem masivnější, odolnější (větší tloušťka stěn i dna)
  2. pánev Vitapan je vhodná na indukci (speciální indukční dno)
  3. pánev Vitapan má protiskluzovou úpravu rukojeti


keramické panve vitapan
Ilustrativní obrázek: Keramické pánve Vitapan Tescoma


Návod k používání - Keramická Wok pánev VITAPAN Tescoma


Videoukázka

1 1 1 1 1
Průměrné hodnocení: 5,0
Hodnotilo 3 uživatelů

Janina 24.02. 19 1 1 1 1 1

skvělá práce,právě jsem zakoupila a vyzkoušela- vynikající kuřecí čína a bez přídavku oleje !!! přitom maso chutné a šťavnaté,perfektní čištění pánve- opravdu nepřilnavý povrch


andrea.t 05.09. 16 1 1 1 1 1

Výborná


Pavla 10.03. 19 1 1 1 1 1

  • Odolná.


Doprodáváme
doprava Tescoma




Sada pro přípravu těstovin
Keramická pánev Vitapan
Loading...