Kategorie

Platba kartou etescoma Platba kartou etescoma

Keramický nůž AZZA 15 cm

Výrobce:Tescoma
Kód produktu:799749
Hmotnost:320g
Záruka:24 měsíců
Je nám líto, prodej tohoto předmětu již skončil.


Popis produktu: Keramický nůž AZZA 15 cm

Keramické nože Tescoma AZZA jsou šetrné ke krájeným pokrmům, zelenina a ovoce nevadne, nehnědne, potraviny nemění chuť ani vůni a zůstávají déle svěží. Jsou ideální zejména pro přípravu dětských a dietních pokrmů apod. Keramické čepele jsou mimořádně ostré a při běžném používání se netupí a nikdy nerezaví. Rukojeť je opatřena protiskluzovou úpravou pro bezpečné použití. Na keramické nože Tescoma AZZA je poskytována záruka 5 roků.

Při výrobě keramických nožů Tescoma byl kladen důraz na vysokou kvalitu provedení. Na rozdíl od většiny konkurenčních řešení, kdy je čepel do rukojeti vlepovaná, je u keramických nožů Tescoma rokojeť na čepel nastříknuta, spojení je proto homogení a pevné. Keramická čepel je extrémně ostrá, nemusí se při běžném použití dobrušovat. Keramické nože jsou uloženy v černé pevné elegantní krabičce.

Keramický nůž Tescoma AZZA je určen ke krájení a plátkování ovoce, zeleniny, masa bez kostí, pečiva apod. Řežte vždy jen v přímém směru, nikdy neohýbejte čel do stran. Netlačte na plochou stranu čepele - nepoužívejte k drcení česneku apod. Keramický nůž nepoužívejte ke zpracování masa s kostmi, chrupavkami a mražených jídel, nepoužívejte k sekání, vykrajování, vykosťování apod. Nedoporučujeme ke krájení tvrdé slupky melounů. Používejte výhradně na plastových nebo dřevěných krájecích prkénkách, nepoužívejte tvrdé krájecí prkénka ze skla, mramoru, porcelánu, nekrájejte v porcelánových talířích, pekáčích apod. Nepoužívejte k odstraňování zbytků pokrmů z nádobí. Nevystavujte přímému zdroji tepla. Zabraňte pádům a nárazům keramického nože Tescoma AZZA, odkládejte se zvýšenou opatrností, čepel je křehká a může se zlomit či odštípnout špička.

keramické nože azza tescoma

keramické nože azza tescoma


Fotogalerie výrobku: Keramický nůž Tescoma AZZA 15 cm

keramicky nuz Tescoma AZZA
keramicke noze Tescoma AZZA
keramicke noze Tescoma AZZA
keramicke noze Tescoma AZZA

keramicke noze Tescoma AZZA
Ilustrativní obrázky: Keramické nože Tescoma AZZA

Výrobek nafotil internetový obchod www.etescoma.cz

Videoukázka
1 1 1 1 1
Průměrné hodnocení: 5,0
Hodnotilo 1 uživatelů

Pavla 10.03. 19 1 1 1 1 1

  • Profesionální design.
  • Materiál.
  • Údržba.


Doprodáváme
doprava Tescoma




Sada pro přípravu těstovin
Keramická pánev Vitapan
Loading...