Kategorie

Platba kartou etescoma Platba kartou etescoma

Nůžky na drůbež AZZA

Výrobce:Tescoma
Kód produktu:271697
Hmotnost:310g
Záruka:24 měsíců
Je nám líto, prodej tohoto předmětu již skončil.


Popis produktu: Nůžky na drůbež AZZA

AZZA – masivní nůžky na drůbež se speciálně tvarovaným a broušeným multifunkčním ostřím vynikající pro snadné porcování kůže, hluboce mraženého masa i silných drůbežích kostí. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, opatřeno ergonomickou rukojetí a bezpečnostní pojistkou. 10 roků záruka.

Spoustě obyčejným lidem, ale i profesionálním kuchařům dá velkou práci dostat se kuřeti až na kost. S tím už je však konec, jelikož boj s nejtvrdšími a zároveň nejodolnějšími částmi drůbeže je vyřešen. Elegantní vzhled, jemné tvary a žádné zbytečné okolky navíc - to jsou nůžky na drůbež AZZA. Lze nimi naporcovat všechny druhy syrového, tepelně opracovaného, ale i mraženého drůbežího masa.

Nůžky AZZA mají tři zoubky, které slouží k porcování středně velkých kostí a ke krájení zmraženého drůbežího masa. Přední část čepele je hladká a skvěle si tak poradí dokonce i se stříháním syrové kůže a porcováním najemno. Hluboký výkroj v zadní části čepele slouží k porcování největších kostí drůbeže. Nůžky jsou vyrobeny z masivní oceli, jsou opatřeny ergonomickou rukojetí a bezpečnostní pojistkou.

Dejte vale všemu nepotřebnému nářadí na porcování a dejte přednost jediným vyvoleným, jimiž jsou nůžky AZZA!


Nůžky na drůbež AZZA Tescoma
Ilustrativní obrázek: Nůžky na drůbež AZZA Tescoma

nůžky na drůbež AZZA Tescoma
Ilustrativní obrázek: Nůžky na drůbež AZZA Tescoma



Videoukázka

1 0.5 0 0 0
Průměrné hodnocení: 1,5
Hodnotilo 1 uživatelů

Jarka 05.09. 16 1 0.5 0 0 0

Při nákupu jsem počítala, že za tak vysokou cenu budou nůžky kvalitní. Bohužel jsem se přepočítala. Nůžky v ruce nesedí, kloužou, neustále se povolují. Kosti, kůži sice stříhají dobře, ale dá to i tak práci. Předpokládala jsem, že mi to práci s porcováním kuřete urychlí.

  • Mně osobně nesedí v rukou, kloužou.


Doprodáváme
doprava Tescoma




Sada pro přípravu těstovin
Keramická pánev Vitapan
Loading...