Kategorie

Platba kartou etescoma Platba kartou etescoma

Škrabka na sklokeramické desky PRESTO

Výrobce:Tescoma
Kód produktu:885513
Hmotnost:47g
Záruka:24 měsíců
Je nám líto, prodej tohoto předmětu již skončil.


Popis produktu: Škrabka na sklokeramické desky PRESTO

Škrabka na sklokeramické desky PRESTO snadno odstraní nečistoty ze sklokeramických varných desek, hladkých skleněných a porcelánových ploch apod. Je vyrobena z odolného plastu, čepel z prvotřídní nerezavějící oceli. Použití škrabky věnujte vždy zvýšenou pozornost, čepel je velmi ostrá, zabraňte dětem v manipulaci se škrabkou. Čistěte vlhkou utěrkou, nemyjte v myčce. Škrabka je dodávána s náhradní čepelí. 3 roky záruka.

Použití: Čepel škraby PRESTO vysuňte do pracovní polohy a utáhněte pojistku. Sklokeramickou desku čistěte škrabkou pod úhlem cca 45 stupňů nebo menším, nepoužívejte nepřiměřenou sílu. Po použití čepel zasuňte zpět a utáhněte pojistku. Při odstraňování nečistot škrabkou nepoužívejte další čisticí prostředky. Výměna čepele: Škrabku otevřete zasunutím vhodného předmětu do otvoru na zadní straně rukojeti. Vyšroubujte pojistku, vyjměte šroub, vysuňte pouzdro čepele a čepel otočte nebo vyměňte za novou. Použití škrabky a výměně čepele věnujte vždy zvýšenou pozornost, zabraňte dětem v manipulaci se škrabkou. Výrobce nenese zodpovědnost za poškození čištěných ploch nesprávným použitím výrobku.



Škrabka na sklokeramické desky PRESTO tescoma
Ilustrativní obrázek: Škrabka na sklokeramické desky PRESTO Tescoma



Produkt se vyrábí v těchto barevných variantách: modrá a šedá

Informace k barevným variantám: Zboží lze zakoupit v několika barevných variantách. Tescoma bohužel není schopna na 100% garantovat dodání konkrétní barvy, kterou si zákazník přeje. Při udání barvy je však pravděpodobnost dodání požadované barvy vyšší a je z naší strany možné alespoň částečně dodané barvy ovlivnit. Barvy uvádějte do poznámky při objednávání.

Videoukázka
1 1 1 1 1
Průměrné hodnocení: 5,0
Hodnotilo 2 uživatelů

oli.zl 05.09. 16 1 1 1 1 1

Škrabka na sklokeramiku.

  • Dá se zavěsit.
  • V různých barvách.
  • Velmi praktická.

Pavla 10.03. 19 1 1 1 1 1

Bez této škrabky se v kuchyni neobejdu. Je to skvělý pomocník při údržbě sklokeramické varné desky.

  • Barva.
  • Nejsou.


Doprodáváme
doprava Tescoma




Sada pro přípravu těstovin
Keramická pánev Vitapan
Loading...