Kategorie

Platba kartou etescoma Platba kartou etescoma

Pánev INSPIRA ¤ 20 cm

Výrobce:Tescoma
Kód produktu:819469
Hmotnost:816g
Záruka:24 měsíců
Je nám líto, prodej tohoto předmětu již skončil.


Popis produktu: Pánev INSPIRA ¤ 20 cm

Pánev INSPIRA je masivní kovová pánev s kvalitním antiadhezním povlakem proti připalování a odolnou vnější keramickou povrchovou úpravou, má ergonomickou rukojeť z odolného plastu. Vhodné pro plynové, elektrické, sklokeramické a indukční sporáky, vhodné do myčky. Na pánev Inspira je 3 roky záruka.

Inspirujte se!

Už vás přestaly bavit obyčejné pánve, které jsou sice lehké, ale při dlouhodobém používání se kroutí a neudrží se na sporáku? Pořiďte si pánev INSPIRA Tescoma a dejte sbohem starým a oprýskaným pánvím.

Možná si stále myslíte, že není nad lehkou pánev. Kdepak, ta správná pánev má být nejen vyvážená, ale i těžká. To proto, aby se při dlouhodobém používání nedeformovala a zvládla i ty nejnáročnější kuchařské pokusy. Pánve INSPIRA jsou přesně takové, jaké v kuchyni postrádáte. Masivní kovové pánve INSPIRA jsou opatřeny špičkovým nepřilnavým povlakem.

Máte rádi retro? Potom jsou barevné varianty pánví INSPIRA určeny právě vám. Zejména bílé provedení vnější smaltované povrchové úpravy si jistě najde své zákazníky. Zmínili jsme výraznou vlastnost pánví INSPIRA, a tou je jejich robustnost. Pánve jsou skutečně těžké a masivní, jsou vyrobeny z velmi silného kovu, jejich dno se nedeformuje ani vlivem dlouhodobého používání.

Pánve INSPIRA jsou vhodné pro plynové, elektrické, sklokeramické a indukční sporáky. Lze je mýt v myčce nádobí. Dostupné barvy: bílá, červená, modrá a antracitová.

pánev Inspira tescoma
Ilustrativní obrázek: Pánve INSPIRA Tescoma


pánev Inspira tescoma
Ilustrativní obrázek: Pánve INSPIRA Tescoma - barevné varianty


Návod k používání - Pánev INSPIRA Tescoma


Tento produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první a získejte body do věrnotního klubu!


Doprodáváme
doprava Tescoma




Sada pro přípravu těstovin
Keramická pánev Vitapan
Loading...