Kategorie

Platba kartou etescoma Platba kartou etescoma

Výhodný balíček: Pěstování bylinek exotika SENSE, 3 druhy

Výrobce:Tescoma
Kód produktu:656467
Záruka:24 měsíců
Je nám líto, prodej tohoto předmětu již skončil.


Popis produktu: Výhodný balíček: Pěstování bylinek exotika SENSE, 3 druhy

Výhodný balíček obsahuje soupravy pro pěstování exotických bylinek - asijská směs, koriandr a rukola. Soupravy pro pěstování bylinek SENSE jsou vynikající pro pěstování čerstvých bylinek v domácnosti. Souprava obsahuje semena, půdní substrát v bio kvalitě a květináč z odolného plastu. Návod k použití nalznete uvnitř balení.

souprava pro pěstování bylinek Tescoma
Ilustrativní obrázek: asijská směs, koriandr a rukola

souprava pro pěstování bylinek Tescoma
Ilustrativní obrázek: Pěstování bylinek SENSE Tescoma

souprava pro pěstování bylinek Tescoma
Ilustrativní obrázek: Souprava pro pěstování bylinek SENSE - postup

Návod k používání - souprava pro pěstování bylinek SENSE Tescoma


Asijská směs je ideální zejména pro ty, kteří mají rádi asijskou kuchyni. Směs obsahuje dva druhy exotické listové zeleniny, tzv. greens – semínka mizuny a čínské hořčice. Japonská lahůdková zelenina mizuna vytváří mnoho výhonků velmi jemné chuti, vhodných do salátů či použitelných jako špenát. Můžete použít buď jednotlivé listy, (bohaté na vitamín C, draslík a vápník) nebo celé růžice. Mizuna má nízký obsah cukrů a je tedy vítaným zpestřením pokrmů diabetické i redukční diety. Čínská hořčice se vyznačuje svou univerzálností a všestranným využitím. Mladé listy dodají salátům jemnou hořčičnou chuť, starší listy je lépe zpracovat tepelně. Jednoletá bylinka je bohatá na bílkoviny, vlákninu i sacharidy. Semena čínské hořčice se používají i na výrobu kremžských hořčic.

Rukola stává se jednou z populárnějších bylinek, která je typická svou ostřejší a štiplavou chutí, která dokáže zpestřit každé jídlo, hlavně pak jarní saláty, těstoviny, zeleninové pokrmy či rizoto. Lístky rukoly, velmi podobné lístkům pampelišky, se konzumují obvykle čerstvé, případně dušené na olivovém oleji s česnekem a podávané jako příloha. Rukola, tradiční bylinka ve středomořské kuchyni, obsahuje kromě vitamínu C celou řadu blahodárných látek. Říká se, že pikantní chuť rukoly osvěží smysly a její hodnotné složení pak celé tělo.

Koriandr jemná a pohledná jednoletní bylinka orientálního původu je všestranně využitelná. Sbírají se listy s jemnou příchutí anýzu, nasládlá semena s lehce pomerančovým aroma a kořen. Čaj z koriandru lze využít při bolestech břicha, pocitu plnosti či nadýmání. Koriandr se také používá k nakládání hub i zeleniny, do uzenářských výrobků, k nakládání masa či ryb. Zpestří sendviče, zeleninové a ovocné saláty, jednohubky a využívá se při výrobě alkoholických nápojů. Koriandr je jednou ze základních složek indického karí.

Videoukázka používání soupravy pro pěstování bylinek SENSE Tescoma

Videoukázka


Fotogalerie bylinek SENSE Tescoma:

souprava pro pěstování bylinek Tescoma
Ilustrativní obrázek: Souprava pro pěstování bylinek SENSE, rukolaTescoma

souprava pro pěstování bylinek Tescoma
Ilustrativní obrázek: Souprava pro pěstování bylinek SENSE, asijská směs Tescoma

souprava pro pěstování bylinek Tescoma
Ilustrativní obrázek: Souprava pro pěstování bylinek SENSE, koriandr Tescoma

1 1 1 1 1
Průměrné hodnocení: 5,0
Hodnotilo 1 uživatelů

ju88 14.05. 18 1 1 1 1 1

prima jako dárek



Doprodáváme
doprava Tescoma




Sada pro přípravu těstovin
Keramická pánev Vitapan
Loading...