Kategorie

Platba kartou etescoma Platba kartou etescoma

Podložka rozkládací ONLINE, dřevěná

Výrobce:Tescoma
Kód produktu:737688
Hmotnost:202g
Záruka:24 měsíců
Je nám líto, prodej tohoto předmětu již skončil.


Popis produktu: Podložka rozkládací ONLINE, dřevěná

Rozkládací podložka ONLINE Tescoma nabízí jednoduché řešení pro odložení horkých hrnců, pánví a pekáčů všech obvyklých velikostí i tvarů. To je umožněno díky postupnému otevírání tří článků podložky. Potřebné velikosti lze velmi snadno dosáhnout za použití jedné ruky. Dřevěná rozkládací podložka Tescoma je navržena tak, aby v jednotlivých fázích rozložení co nejlépe odpovídala rozdílnému půdorysu a velikosti odloženého nádobí. Výrobek je zhotoven z odolného bambusového dřeva. V případě potřeby otřete vlhkou utěrkou a osušte, nemyjte v myčce. 3 roky záruka. Designová ocenění Designplus 2010 a Red dot design award.


rozkladaci podlozka tescoma online

rozkladaci podlozka tescoma online
Podložka rozkládací ONLINE Tescoma

rozkladaci podlozka tescoma online


Rozkládací dřevěná podložka ONLINE získala dvě nejvýznamnější designová ocenění.

První ocenění Designplus 2010 si její autor - Petr Tesák - odnesl z největšího světového veletrhu spotřebního zboží Ambiente, který se v únoru uskutečnil v německém Frankfurtu nad Mohanem.

O pár týdnů později si výjimečný doplněk kuchyňské linky získal porotu v německém Essenu, která jí přidělila prestižní ocenění Red dot design award v sekci průmyslový design.

Odborná porota vybírala ty nejlepší produkty z více než čtyř tisíc přihlášek od téměř dvou tisíc firem z 57 zemí. Red dot, který se uděluje od roku 1955, je velkým oceněním jak pro samotného autora myšlenky, tak pro společnost Tescoma.

Čím vlastně produkt odbornou porotu zaujal? Především neobvyklým konstrukčním řešením, které umožňuje multifunkčnost výrobku. Díky němu podložka poslouží všem typům kuchyňského nádobí: pánvím, hrncům či pekáčům. Podložka funguje na velmi snadném principu otevírání tří článků, které v jednotlivých fázích rozložení odpovídají rozličnému půdorysu a velikosti odloženého nádobí. Bambusové dřevo, ze kterého je podložka vyrobena, je navíc vysoce odolné a trvanlivé.
A jedna zajímavost z designérské kuchyně - nejčastějším zdrojem nápadů pro realizaci výrobků každodenní potřeby jsou často hračky, které skýtají spoustu zajímavých řešení. V tomto případě umělce inspiroval dřevěný nekonečný had, hračka stará několik let.


Videoukázka

1 1 1 1 0.5
Průměrné hodnocení: 4,4
Hodnotilo 5 uživatelů

oli.zl 05.09. 16 1 1 1 1 1

Rozkládací podložka pod horké nádobí.

  • Vyrobena z bambusu.
  • Přizpůsobivá.

STAHR 05.09. 16 1 1 1 1 0

Klasický materiál Variabilita Skladnost


Pavla 10.03. 19 1 1 1 1 1

  • Materiál.

planeta 05.09. 16 1 1 1 1 1

podložka

  • vhodný doplněk každé kuchyně, lze nastavit velikost, vždy po ruce

Jarka 05.09. 16 1 1 1 0 0

Oceňuji variabilnost podložky. Dá se na ni dát velký i menší hrnec. Je dobře skladná.



Doprodáváme
doprava Tescoma




Sada pro přípravu těstovin
Keramická pánev Vitapan
Loading...