Kategorie

Platba kartou etescoma Platba kartou etescoma

Sada VISION, 10 dílů, nerez 18/10

Výrobce:Tescoma
Kód produktu:548751
Hmotnost:9.01kg
Záruka:24 měsíců
Je nám líto, prodej tohoto předmětu již skončil.


Popis produktu: Sada VISION, 10 dílů, nerez 18/10


Sada VISION Tescoma, 10 dílů je masivní špičkově provedené kuchyňské nádobí pro profesionální a domácí použití. Svým nádherným mladistvým vzhledem se stane okrasou vaší kuchyňské linky.

Nerezové hrnce Vision jsou vyráběny z prvotřídní nerezové oceli 18/10, která svými vlastnostmi zaručí dlouholetou spokojenost. 18/10 symbolizuje poměr chrómu a niklu (18% chróm a 10% nikl).

Řada Vision je precizně provedené luxusní nádobí s masivní konstrukcí, které splňuje ty nejvyšší požadavky kladené na moderní vaření. Třívrstvé extra silné sendvičové dno snadněji a plynuleji předává teplo ze sporáku do nádob bez teplotních výkyvů a rovnoměrně po celé ploše dna – vaření je snazší a bez nepříjemného připalování. Výborné termoakumulační vlastnosti sendvičového dna umožňují úsporu energie:
    - sporák je možné vypínat s předstihem
    - vaření probíhá při nižším výkonu sporáku
    - pokrm si po vaření uchová v nádobí Vision déle svoji teplotu

Unikátní sklonerezové poklice Vision s otvorem pro odvod páry jsou vyrobeny ze žáruodolného nerozbitného skla s širokým okrajem z nerezové oceli. Poklice s otvorem pro odvod páry umožní dokonalou kontrolu vaření. Stejně jako nádoby jsou opatřeny masivními nerezovými úchyty pro snadné a bezpečné uchopení během vaření.

Vnější povrch hrnců Vision je kombinace mat a lesk, vnitřek nádob je matný.

Na sadu Vision Tescoma je poskytována nadstandardní záruka 10 let.

Sada Vision Tescoma je složena z těchto dílů:
Rendlík s poklicí ¤ 16 cm, 1,5 l
Hrnec s poklicí ¤ 18 cm, 3,0 l
Hrnec s poklicí, ¤ 22 cm, 5,5 l
Kastrol s poklicí ¤ 18 cm, 2,0 l
Kastrol s poklicí ¤ 22 cm, 4,0 l

Nádobí Tescoma Vision je vhodné pro všechny typy sporáků – plynové, elektrické, sklokeramické a indukční

Kuchyňské nádobí Vision je vyrobeno, aby vyhovělo nárokům na dlouhodobé a intenzívní používání.

ikonka plynový sporák ikonka elektrický sporák ikonka sklokeramický sporák ikonka indukční sporák ikonka myčka ano ikonka záruka 10let


Tip: Sporák vypínejte s předstihem před ukončením vaření – využívejte výhod termoakumulační vlastnosti sendvičového dna.

Tip: Volte správnou velikost plotýnky – průměr plotýnky musí být stejný nebo menší než je průměr dna nádoby, plamen plynu nesmí nikdy přesahovat okraje dna nádobí – v takovém případě mohou úchyty hrnců pálit a dochází k plýtvání energie.

Tip: Nádobí Tescoma Vision je možné používat v pečící troubě do 200°C. Vlivem vysokých teplot (nad 200°C) může dojít ke změně barvy nerezové oceli (hnědé nebo duhové zabarvení). Pro pečení v troubě používejte nádoby k tomu určené – pekáče, formy a mísy z nerezové oceli, porcelánu, žáruodolnémi silikonu, formy na pečení atp.

Tip: Sporák nastavte na maximum jen na počátku vaření, potom pokračujte na nízký, maximálně střední výkon sporáku.

Tip: Objeví-li se uvnitř nádobí bílé usazeniny, vyčistíte je octem nebo několika kapkami citronu. Jde o sedimenty minerálů obsažených ve vodě a jejich tvoření je závislé na místních podmínkách a tvrdosti vody. Tvorbu bílých usazenin výrazně omezíte solením až do vařící vody. Bílé skvrny nijak neomezují funkčnost či zdravotní nezávadnost nádobí, nejsou vadou výrobku a nemohou být předmětem reklamace.

Na co si dát pozor: Při použití hrnců a poklic Tescoma Vision v pečících troubách při teplotách nad 200 stupňů Celsia nebo při dlouhodobém přehřívání nádob na sporácích se může na povrchu kovových částí objevit fialové až hnědé zabarvení. Toto zabarvení neomezuje funkčnost či zdravotní nezávadnost nádobí, není vadou výrobku a nemůže být předmětem reklamace. Nepřehřívejte proto zbytečně své hrnce. Fialové zabarvení odstraníte několika kapkami octu nebo citrónu.

Návod k používání nerezového nádobí VISION Tescoma




Sada Vision Tescoma - detailní náhled


Kastrol Vision :: pohled ze shora - pohled z boku


Další zajímavé informace:
Proč u nás nakoupit?: Rychlá a snadná reklamace
Rady časopisu Test: Vaření v nerezovém nádobí a péče o něj


1 1 1 1 0.5
Průměrné hodnocení: 4,3
Hodnotilo 3 uživatelů

Míša 05.09. 16 1 1 1 1 1

Už tři roky máme tyto hrnce a jsme s nimi naprosto spokojení. Jediné co by se snad dalo vytknout, že ve vyjímečných případech může úchyt na poklici pálit.

  • design
  • úchyty, které nepálí
  • nerozbitné poklice
  • možné umývání v myčce
  • rychlé vaření

Pavla 10.03. 19 1 1 1 1 1

  • Design.
  • Nerezové.
  • Snadná údržba.

Jarka 05.09. 16 1 1 1 0 0

Vaření v těchto hrncích je rychlé, pohodlné. Jsem s nákupem spokojena. Jedinou nevýhodu mají skleněné poklice - v myčce se do prostoru mezi poklicemi a držadlem dostává voda. Časem asi úchytka zrezne.

  • Rychlé vaření na indukci. Pěkný vzhled, snadná údržba.
  • Poklice nejsou vhodné do myčky.


Doprodáváme
doprava Tescoma




Sada pro přípravu těstovin
Keramická pánev Vitapan
Loading...