Kategorie

Platba kartou etescoma Platba kartou etescoma

Tlakový hrnec PRESIDENT 6.0 l

Výrobce:Tescoma
Kód produktu:744582
Hmotnost:4.39kg
Záruka:24 měsíců
Je nám líto, prodej tohoto předmětu již skončil.


Popis produktu: Tlakový hrnec PRESIDENT 6.0 l

Tlakový hrnec PRESIDENT Tescoma je luxusní tlakový hrnec se snadným nastavením ideálního tlaku IDEALCOOK pro rychlou a šetrnou přípravu všech obvyklých pokrmů. Součástí systému je i indikátor intenzity tlaku pro nepřetržitou kontrolu správného tlaku. Jako jediný tlakový hrnec od Tescomy je tlakový hrnec President opatřen zcela novým čelisťovým systémem otevírání.

Tlakový hrnec President Tescoma je opatřen revolučním systémem natavení ideálního tlaku, který Tescoma vyvinula a nazvala IDEALCOOK. Pomocí IDEALCOOK snadno a rychle nastavíte ideální tlak pro šetrné a současně rychlé vaření.

Regulátor tlaku IDEALCOOK vyvinula Tescoma tak, aby umožňoval přesné nastavení optimálního tlaku pro konkrétní typ pokrmu. Systém IDEALCOOK je patentově chráněn. Tlakový hrnec President je vybaven i indikátorem intenzity tlaku pro nepřetržitou kontrolu správného tlaku v nádobě.

Pracovní tlaky v tlakovém hrnci PRESIDENT

0,15 bar Pokud budete v tlakovém hrnci PRESIDENT vařit rybu, ovoce, zeleninu včetně brambor nebo obilovin, nastavte regulátor tlaku do polohy . Při přípravě ryb a křehké zeleniny doporučujeme používat napařovací síto.
0,40 bar Pokud budete v tlakovém hrnci PRESIDENT vařit drůbež, králíka, mladou zvěřinu apod., nastavte regulátor tlaku do polohy .
0,65 bar Pokud budete v tlakovém hrnci PRESIDENT vařit vepřové maso, zvěřinu, polévky či luštěniny, nastavte regulátor tlaku do polohy .
0,85 bar Pokud budete v tlakovém hrnci PRESIDENT vařit hovězí, skopové či jehněčí maso, nastavte regulátor tlaku do polohy .

U některých potravin můžete pro ideální nastavení tlaku používat i mezipolohy, například u telecího masa polohu mezi symboly a . Maximální pracovní tlak v nádobě 1,05 bar.

Zcela nový čelisťový systém otevírání umožňuje naprosto snadné otevírání a uzavírání tlakového hrnce President Tescoma jen jednou rukou jednoduchým sklopením respektive zvednutím rukojeti víka.

Tlakový hrnec President je vyroben z kvalitní nerezavějící oceli, úchyty z odolných plastů při vaření nepálí. Masivní třívrstvé sendvičové dno má vynikající tepelněakumulační vlastnosti přispívající k další úspoře energie a rovnoměrnému rozvodu dna hrnce. Tlakový hrnec President lze vypínat s předstihem ještě před ukončením vaření.

Tlakový hrnec President Tescoma je vhodný pro všechny typy sporáků - plynové, elektrické, sklokeramické a indukční.

ikonka plynový sporák ikonka elektrický sporák ikonka sklokeramický sporák ikonka indukční sporák ikonka myčka ano ikonka záruka 5let

Pro vaši maximální bezpečnost je tlakový hrnec President vybaven 3 bezpečnostními pojistkami a pojistkou proti nechtěnému otevření. Záruka na tlakový hrnec President Tescoma je 5 let.

Součástí balení tlakového hrnce President je napařovací síto, které umožňuje vaření v páře, které je vynikající zejména pro přípravu ryb a křehké zeleniny bez rizika připálení.

Doba vaření pro jednotlivé druhy potravin je uvedena v návodu k používání, kde jsou hodnoty přehledně zobrazeny v tabulce. Papírový návod je přiložen u zboží. Je možné také stáhnout návod v elektronické podobě (*.pdf) viz níže.

Návod k používání - Tlakový hrnec PRESIDENT Tescoma


tlakový hrnec tescoma president
Ilustrativní obrázek: Tlakový hrnec President Tescoma

Tlakový hrnec PRESIDENT 6.0 l Tescoma
Ilustrativní obrázek: Tlakový hrnec PRESIDENT 6.0 l - IDEALCOOK

Tlakový hrnec PRESIDENT 6.0 l Tescoma
Ilustrativní obrázek: Tlakový hrnec PRESIDENT 6.0 l - napařovací sítko

Tlakový hrnec PRESIDENT 6.0 l Tescoma
Ilustrativní obrázek: Tlakový hrnec PRESIDENT 4.0 l a 6.0 l

Tlakový hrnec PRESIDENT 6.0 l Tescoma
Ilustrativní obrázek: Tlakový hrnec PRESIDENT funkce

Tlakový hrnec PRESIDENT 6.0 l Tescoma
Ilustrativní obrázek: Tlakový hrnec PRESIDENT 6.0 l - rozměry

Videoukázka používání: Tlakový hrnec PRESIDENT Tescoma

Načíst video
1 1 1 1 0.5
Průměrné hodnocení: 4,3
Hodnotilo 4 uživatelů

Diblik 05.09. 16 1 1 1 1 1

Doporučuji za maso je brzy hotové a měkké.

  • Rychlá příprava masa
  • Nenašel jsem zatím žádné

STAHR 05.09. 16 1 1 1 0.5 0

Výborný a hlavně bezpečný pomocník. Vše je na něm výborně vyřešeno.


ju88 14.05. 18 1 1 1 1 1

kvalitní tlakový hrnec

  • materiál - ocel
  • snadné ovládání

Jája 05.09. 16 1 1 1 0.5 0

Hrnec máme chvilinku, al jsme spokojeni.



Doprodáváme
doprava Tescoma




Sada pro přípravu těstovin
Keramická pánev Vitapan
Loading...