Kategorie

Platba kartou etescoma Platba kartou etescoma

Výhodný balíček: Velikonoční silikonová forma + formičky + vykrajovátka Delícia

Výrobce:Tescoma
Kód produktu:866430
Záruka:24 měsíců
Je nám líto, prodej tohoto předmětu již skončil.


Popis produktu: Výhodný balíček: Velikonoční silikonová forma + formičky + vykrajovátka Delícia

Výhodný balíček obsahuje silikonovou formu na 6 velikonočních vajec Delícia, originální formičky na plněné cukroví Delícia a velikonoční vykrajovátka Delícia.

Forma 6 velikonočních vajec DELÍCIA SILICONE je vynikající pro přípravu velikonočních vajec z tradičního piškotového těsta. Formy DELÍCIA SILICONE nepřipalují a lze je snadno vyklopit. Jsou skladné, snadno se čistí, jsou vyrobeny z prvotřídního žáruvzdorného silikonu, odolné od - 40 do + 230 °C. Určeno pro použití v plynových, elektrických, horkovzdušných a mikrovlnných troubách, vhodné do ledničky, mrazničky a myčky. Návod k použití a recept uvnitř balení. 5 roků záruka.

Silikonová forma obsahuje šest formiček ve tvaru vajíček s reliefním motivem Velikonoc. Výsledné kousky cukroví tudiž není nutné zdobit a vy si můžete lakavé piškotové cukroví vychutnavat i bez doteku polevy či krému. Bílá či tmavá čokoláda - kdo by odolal sladkým velikonočnim vajičkům, která si můžete vytvořit doma, navíc velmi jednoduše a za použiti skutečně vybraných surovin.

Návod k použití: Před prvním použitím silikonovou formu umyjte, osuště a důkladně vymažte jedlým olejem nebo pokrmovým tukem. Formu již dále nevymazávejte, znovu vymažte pouze v případě silného odmaštění, např. po častém mytí v myčce.

Recept - 6 velikonočních vajec z piškotového těsta:
Ingredience: 4 vaječné žloutky a 4 bílky, 4 lžíce hladké mouky, 4 lžíce mletého cukru moučka, 1/2 prášku do pečiva.
Žloutky s cukrem vyšlehejte do hladké pěny, přidejte mouku a prášek do pečiva a vše důkladně promíchejte. Z bílků připravte sníh a zlehka jej vmíchejte do těsta. Těsto nalijte do formy a zlehka pečte v rozehřáté troubě na 180°C asi 15-20 minut do zhnědnutí. Upečená vejce nechte vychladnout, poté mírným tlakem na dno formy vyklopte a ozdobte.

Pečení v plynové, elektrické a horkovzdušné troubě: Silikonovou formu s pokrmem vkládejte do trouby vždy na vhodné podložce - roštu, plechu apod. Formu plňte rovnoměrně, pokrmy pečte obdobně jako v klasických formách. Doba pečení může být v silikonových formách kratší než u klasických forem. Hotové pokrmy nechte ve formě vždy nejprve vychladnout a poté vyklopte, v případě potřeby jemně zatlačte na pružné dno formy.

Pečení v mikrovlnné troubě: Silikonovou formu položte na vhodnou podložku nebo přímo na skleněný talíř mikrovlnné trouby a dále postupujte jako při běžném pečení v mikrovlnné troubě.

6 velikonočních vajec- forma tescoma
Ilustrativní obrázek: Velikonoční vajíčko Tescoma


vykrajovací forma velikonoční tescoma
Ilustrativní obrázek: Velikonoční silikonové formy a formičky


vykrajovací forma velikonoční tescoma
Ilustrativní obrázek: Forma 6 velikonočních vajec - barvy Tescoma


Uchování v ledničce či mrazničce: Vychladlou formu s pokrmem vkládejte do ledničky tak, aby stála rovně. Formu lze z ledničky vkládat přímo do rozehřáté trouby.

Údržba: Nemyjte formu abrazivními prostředky, v případě silného znečištěni nechte odmočit. Silikonová forma je vhodná do myčky.

Upozornění: Nevystavujte formu přímému zdroji tepla - plotýnce, plameni apod. Pokrmy nikdy nekrájejte přímo ve formě, nepoužívajte ostré kovové nářadí. Případné barevné změny materiálu nemají vliv na funkčnost či zdravotní nezávadnost formy a nemohou být předmětem reklamace.

Návod k používání - Silikonová forma 6 velikonočních vajec Tescoma


Videoukázka používání silikonové formy na 6 velikonočních vajec Tescoma


Načíst video



Velikonoční formičky na plněné cukroví Delícia jsou vynikající pro snadnou přípravu plněného cukroví - varianty tradičních „včelích úlků“. Obsahuje 3 otevírací formičky s velikonočními motivy a tvořítko dutinek s vykrajovátkem. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, vhodné do myčky. Návod k použití a recepty uvnitř balení. 3 roky záruka.

Velikonoční formičky na plněné cukroví DELÍCIA
Ilustrativní obrázek: Velikonoční formičky na plněné cukroví DELÍCIA


Velikonoční formičky na plněné cukroví DELÍCIA
Ilustrativní obrázek: Velikonoční formičky na plněné cukroví DELÍCIA


Velikonoční formičky na plněné cukroví DELÍCIA
Ilustrativní obrázek: Velikonoční formičky na plněné cukroví DELÍCIA - postup


Velikonoční formičky na plněné cukroví DELÍCIA
Ilustrativní obrázek: Velikonoční formičky na plněné cukroví DELÍCIA - rozměry


Velikonoční vykrajovátka Delícia jsou vynikající pro vykrajování velikonočního cukroví, obsahuje 8 vykrajovátek a kroužek pro jejich snadné uložení. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, vhodné do myčky. 3 roky záruka.

Vykrajovátka velikonoční DELÍCIA
Ilustrativní obrázek: Vykrajovátka velikonoční DELÍCIA


Vykrajovátka velikonoční DELÍCIA
Ilustrativní obrázek: Vykrajovátka velikonoční DELÍCIA


Vykrajovátka velikonoční DELÍCIA
Ilustrativní obrázek: Vykrajovátka velikonoční DELÍCIA - tvary


Vykrajovátka velikonoční DELÍCIA
Ilustrativní obrázek: Vykrajovátka velikonoční DELÍCIA - rozměry
Tento produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první a získejte body do věrnotního klubu!


Doprodáváme
doprava Tescoma




Sada pro přípravu těstovin
Keramická pánev Vitapan
Loading...