Kategorie

Platba kartou etescoma Platba kartou etescoma

Výhodný balíček: Džbán TEO + Kráječ na bylinky + Odšťavňovač Vitamino

Výrobce:Tescoma
Kód produktu:528474
Záruka:24 měsíců
Je nám líto, prodej tohoto předmětu již skončil.


Popis produktu: Výhodný balíček: Džbán TEO + Kráječ na bylinky + Odšťavňovač Vitamino

Výhodný balíček obsahuje džbán TEO s luhováním a chlazením, kráječ na bylinky PRESTO a multifunkční odšťavňovač VITAMINO. Kombinací těchto výrobků si můžete připravit výbornou domácí mátovou citronádu pro letní osvěžení.

Džbán TEO je vynikající pro přípravu a podávání chlazených i horkých nápojů. S vyluhovacím sítkem a chladicím dílem pro přípravu ovocných nápojů, vhodné pro přípravu čaje a nápojů zalévaných vařící vodou i přípravu vřící vody přímo ve džbánu. Džbán je vyroben ze žáruvzdorného borosilikátového skla, vhodný pro plynové, elektrické a sklokeramické sporáky, víčko, vyluhovací sítko a chladicí díl z odolného plastu. Návod k použití uvnitř balení. Vhodné do myčky. 3 roky záruka.

Džbán TEO 2.5 l, s vyluhováním a chlazením Tescoma
Ilustrativní obrázek: Džbán TEO 2.5 l, s vyluhováním a chlazením


Džbán TEO 2.5 l, s vyluhováním a chlazením Tescoma
Ilustrativní obrázek: Džbán TEO 2.5 l, s vyluhováním a chlazením - použití


Džbán TEO 2.5 l, s vyluhováním a chlazením Tescoma
Ilustrativní obrázek: Džbán TEO 2.5 l, s vyluhováním a chlazením - použití


Džbán TEO 2.5 l, s vyluhováním a chlazením Tescoma
Ilustrativní obrázek: Džbán TEO 2.5 l, s vyluhováním a chlazením - rozměry


Kráječ na bylinky PRESTO je vynikající pro snadné a rychlé krájení bylinek a zelených natí nadrobno. Používejte na hladké dřevěné nebo plastové podložce. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Vhodné do myčky, myjte rozložené. 3 roky záruka. Pozor! Čepele jsou velmi ostré, krájejte vždy s nasazeným ochranným krytem, manipulaci s kráječem věnujte zvýšenou pozornost.

Kráječ na bylinky PRESTO
Ilustrativní obrázek: Kráječ na bylinky PRESTO


Kráječ na bylinky PRESTO
Ilustrativní obrázek: Kráječ na bylinky PRESTO - použití


Kráječ na bylinky PRESTO
Ilustrativní obrázek: Kráječ na bylinky PRESTO

Videoukázka používání kráječe na bylinky PRESTO Tescoma

Načíst video


Plastové odšťavňovače jsou vůči citrusovým plodům šetrné, ovocná šťáva nemění chuť ani vůni a zůstává déle svěží. Odšťavňovač VITAMINO je vynikající pro snadné odšťavňování pomerančů, citronů, limetek i grepů, se dvěma různými odšťavňovacími hlavicemi. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, vhodné do ledničky, vhodné do myčky. 3 roky záruka.

Pokud máte rádi ovocné nebo zeleninové šťávy je pro vás linie VITAMINO to "pravé ořechové". Plastová struhadla a odšťavňovač Vitamino jsou vyrobena z plastu, a proto je na nich výroba vynikajících šťáv a pyré absolutně zdravá a dokonalá - zelenina a ovoce si zachovávají své nutriční hodnoty a vitamíny, nemění chuť ani vůni, jak je tomu u kovových struhadel. Všechny výrobky Vitamino mají protiskluzové dno, takže se vám nestane, že budete struhadlo či odšťavňovač "nahánět" po stole.

Výrobky VITAMINO nejsou dobré je pro milovníky vitamínové bomby, ale jsou ideální zejména pro maminky a jejich miminka, které jistě ocení zdravou a jednoduchou výrobu oblíbené svačinky. Odšťavňovač je vhodný na odšťavnění všech citrusových plodů, např. pomerančů, citronů, grepů apod. Zásobník je opatřen odměrkou, takže vitamínovou bombu můžete lehce odměřit.

odšťavňovač Vitamino Tescoma
Ilustrativní obrázek: Odšťavňovač VITAMINO, multifunkční


odšťavňovač Vitamino Tescoma
Ilustrativní obrázek: Odšťavňovač VITAMINO Tescoma - barevné varianty


odšťavňovač Vitamino Tescoma
Ilustrativní obrázek: Linie VITAMINO Tescoma


pečení tescoma


Videoukázka používání odšťavňovače VITAMINO Tescoma

Načíst video


Produkt se vyrábí v těchto barevných variantách: bílá, žlutá, oranžová, zelená

Informace k barevným variantám: Zboží lze zakoupit v několika barevných variantách. Tescoma bohužel není schopna na 100% garantovat dodání konkrétní barvy, kterou si zákazník přeje. Při udání barvy je však pravděpodobnost dodání požadované barvy vyšší a je z naší strany možné alespoň částečně dodané barvy ovlivnit. Barvy uvádějte do poznámky při objednávání.
Tento produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první a získejte body do věrnotního klubu!


Doprodáváme
doprava Tescoma




Sada pro přípravu těstovin
Keramická pánev Vitapan
Loading...