Vánoční stromeček DELÍCIA, souprava vykrajovátek
Výrobce: | Tescoma |
Kód produktu: | 673169 |
Hmotnost: | 169g |
Záruka: | 24 měsíců |
Je nám líto, prodej tohoto předmětu již skončil.
Popis produktu: Vánoční stromeček DELÍCIA, souprava vykrajovátek
Vánoční stromeček DELÍCIA, souprava vykrajovátek je
vynikající pro přípravu vánočního stromečku z domácího
perníku i jako tradiční vykrajovátka ve tvaru hvězdice. Návod
a recept uvnitř balení. Po použití umyjte a osušte, nemyjte v
myčce. Na vykrajovátka je 3 roky záruka.
Recept na Vánoční stromeček z perníku (2 kusy)
Budete potřebovat: 1 menší vejce, 160 g hladké mouky 00, 50 g mletého cukru, 40 g mírně ohřátého medu, 1 čajovou lžičku sody, špetku mleté skořice, špetku mletého hřebíčku
Cukrová poleva: Bílek smíchejte s moučkovým cukrem do zhoustnutí.
Postup přípravy: Všechny ingredience smíchejte a zpracujte těsto, které nechejte uležet alespoň 2 hodiny v lednici (lze ponechat až 14 dní). Vyválejte do plátu vysokého maximálně 3 mm, ze kterého vykrojte jednotlivé díly salaše. Plech na pečení lehce vymažte tukem nebo použíjte pečící fólii DELÍCIA, perník potřete žloutkem a pečte při 150°C do zhnědnutí. Nechejte vychladnout a ozdobte cukrovou polevou, poté navlékněte na sestavený stojánek.
Další skvělé rady naleznete zde: Video - Recept na vánoční perníčky
Ilustrativní obrázek: Vánoční stromeček DELÍCIA
Tescoma
Ilustrativní obrázek: Vánoční stromeček DELÍCIA -
obsah balení
Souprava vykrajovátek vánoční stromeček Delícia obsahuje: 8 kusů vykrajovátek hvězdic různých velikostí, 2 malá vykrajovací kolečka, 1 vykrajovátko komety, 2 vykrajovátka vánočních dárků a stojan na stromeček. Vytvořte si doma vánoční atmosféru a provoňte váš byt tradicí perníku. Kovový stojánek je dodáván taky samostatně.
Další zajímavé informace: Recepty - Vánoční recepty
Představení produktu Vánoční stromeček Tescoma -
souprava vykrajovátek v pořadu Rady ptáka
Loskutáka
Recept na Vánoční stromeček z perníku (2 kusy)
Budete potřebovat: 1 menší vejce, 160 g hladké mouky 00, 50 g mletého cukru, 40 g mírně ohřátého medu, 1 čajovou lžičku sody, špetku mleté skořice, špetku mletého hřebíčku
Cukrová poleva: Bílek smíchejte s moučkovým cukrem do zhoustnutí.
Postup přípravy: Všechny ingredience smíchejte a zpracujte těsto, které nechejte uležet alespoň 2 hodiny v lednici (lze ponechat až 14 dní). Vyválejte do plátu vysokého maximálně 3 mm, ze kterého vykrojte jednotlivé díly salaše. Plech na pečení lehce vymažte tukem nebo použíjte pečící fólii DELÍCIA, perník potřete žloutkem a pečte při 150°C do zhnědnutí. Nechejte vychladnout a ozdobte cukrovou polevou, poté navlékněte na sestavený stojánek.
Další skvělé rady naleznete zde: Video - Recept na vánoční perníčky
Souprava vykrajovátek vánoční stromeček Delícia obsahuje: 8 kusů vykrajovátek hvězdic různých velikostí, 2 malá vykrajovací kolečka, 1 vykrajovátko komety, 2 vykrajovátka vánočních dárků a stojan na stromeček. Vytvořte si doma vánoční atmosféru a provoňte váš byt tradicí perníku. Kovový stojánek je dodáván taky samostatně.
Další zajímavé informace: Recepty - Vánoční recepty
Jíťa 05.09. 16
Dobrý nápad, jak si vytvořit vánoční atmosféru a zapojit do toho i malé pomocníčky, kteří jsou nadšení.
Gabika 07.09. 16
Jednoduchá výroba Originálny a efektný výsledok Poteší každú gazdinku
Monika O. 05.09. 16
- krásný a originální dárek pro každého