Kategorie

Platba kartou etescoma Platba kartou etescoma

Velikonoční balíček č. 4

Výrobce:Tescoma
Kód produktu:619245
Záruka:24 měsíců
Je nám líto, prodej tohoto předmětu již skončil.


Popis produktu: Velikonoční balíček č. 4

Výhodný balíček č.4 obsahuje: 1x Silikonová forma 6 velikonočních vajec, 1x Silikonové formičky na čokoládu DELÍCIA SILICONE, velikonoční vajíčka.

Forma 6 velikonočních vajec DELÍCIA SILICONE je vynikající pro přípravu velikonočních vajec z tradičního piškotového těsta. Formy DELÍCIA SILICONE nepřipalují a lze je snadno vyklopit. Jsou skladné, snadno se čistí, jsou vyrobeny z prvotřídního žáruvzdorného silikonu, odolné od - 40 do + 230 °C. Určeno pro použití v plynových, elektrických, horkovzdušných a mikrovlnných troubách, vhodné do ledničky, mrazničky a myčky. Návod k použití a recept uvnitř balení. 5 roků záruka.

Silikonová forma obsahuje šest formiček ve tvaru vajíček s reliefním motivem Velikonoc. Výsledné kousky cukroví tudiž není nutné zdobit a vy si můžete lakavé piškotové cukroví vychutnavat i bez doteku polevy či krému. Bílá či tmavá čokoláda - kdo by odolal sladkým velikonočnim vajičkům, která si můžete vytvořit doma, navíc velmi jednoduše a za použiti skutečně vybraných surovin.

Silikonové formičky na čokoládu DELÍCIA SILICONE, velikonoční vajíčka jsou vynikající pro přípravu čokoládových vajíček, která lze snadno vyklopit. Vhodné i pro pečení cukroví v klasické nebo mikrovlnné troubě, případně pro přípravu ledových kostek. Vyrobeno z prvotřídního žáruvzdorného silikonu, odolné od - 40 do + 230 °C. Vhodné do ledničky, mrazničky a myčky. 5 roků záruka.

Před prvním použitím doporučujeme formičku na čokoládu umýt a osušit. Před prvním pečením formu vymažte jedlým olejem nebo pokrmovým tukem.
Tento produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první a získejte body do věrnotního klubu!


Doprodáváme
doprava Tescoma




Sada pro přípravu těstovin
Keramická pánev Vitapan
Loading...