Kategorie

Platba kartou etescoma Platba kartou etescoma

Provázek na pečení PRESTO 40 m

Výrobce:Tescoma
Kód produktu:870076
Hmotnost:76g
Záruka:24 měsíců
Je nám líto, prodej tohoto předmětu již skončil.


Popis produktu: Provázek na pečení PRESTO 40 m

Provázek na pečení PRESTO je vynikající pro vázání masových rolád, kapes, drůbeže, zeleniny apod. při pečení, smažení, vaření a napařování. Vyrobeno z odolného vlákna, žáruvzdorné do 250°C, vhodné do všech typů trub včetně mikrovlnné. Nevystavujte přímému zdroji tepla - plameni apod. 3 roky záruka.

Kdo by neznal obyčejný provázek, kterým se motají masové rolády, zelenina či drůbež. Provázek na pečení PRESTO je však v mnoha ohledech lepší – pevnost mu dodalo odolné přírodní vlákno, které v pokrmu nezanechá nechtěnou pachuť, vůni ani nežadoucí barvu. Nenápadný motouz je žaruvzdorný do 250 stupňů a jeho délka je 40 metrů. Provázek Tescoma PRESTO je umístěn ve speciálně navrženém obalu, který je součastí produktu. Pomocí něho povytáhněte a ustřihněte pouze tolik provázku, kolik je zapotřebí. Zbytek zůstane uvnitř kartonku, nerozmotává se a konec motouzku již není potřeba hledat. Proto obzvláště u tohoto produktu platí – obal rozhodně nevyhazujte!

Provázek na pečení PRESTO je vhodný do všech typů trub včetně mikrovlnné, lze jej použít při smažení pokrmů na pánvi i pro svazovaní pokrmů vařených ve vodě i v páře. Provázek nevystavujte přímému zdroji tepla – plameni či grilovací spirále.

provázek na pečení tescoma
Ilustrativní obrázek: Provázek na pečení PRESTO


provázek na pečení tescoma
Ilustrativní obrázek: Provázek na pečení PRESTO

Videoukázka
1 1 1 1 1
Průměrné hodnocení: 5,0
Hodnotilo 2 uživatelů

ju88 14.05. 18 1 1 1 1 1

velmi užitečná věc, používáme hlavně na maso


planeta 05.09. 16 1 1 1 1 1

provázek

  • nezbytný pomocník v kuchyni na rolády z masa, Provázek je umístěn ve speciálně navrženém obalu, vždy připraven, vhodný do trouby i mikrovlnky


Doprodáváme
doprava Tescoma




Sada pro přípravu těstovin
Keramická pánev Vitapan
Loading...