Kategorie

Platba kartou etescoma Platba kartou etescoma

Tenderizer na maso PRESTO

Výrobce:Tescoma
Kód produktu:395169
Hmotnost:121g
Záruka:24 měsíců
Je nám líto, prodej tohoto předmětu již skončil.


Popis produktu: Tenderizer na maso PRESTO

Tenderizer na maso PRESTO slouží k přípravě šťavnatých steaků a zvláčňování všech druhů červeného masa. Tenderizer Tescoma pro masové gurmány je opatřen 24 úzkými a velmi ostrými čepelemi, které po zatlačení na rukojeť prostoupí ochranným krytem a proniknou do plátku syrového masa. Tam účinně tenderizer naruší jeho vnitřní strukturu vláken a takto upravené maso je po úpravě na pánvi výrazně šťavnatější a křehčí.
Pokud chcete dosáhnout, co nejlepšího výsledku, dejte si záležet a zjemňujte místo vedle místa!

Účinnost tenderizeru při zvláčňování masa je překvapivě vysoká, šťavnaté steaky lze připravit i z levnějších druhů mas, jako je falešná svíčková, roštěnec či hovězí kýta.
Tenderizer položte na plátek syrového masa, zatlačte na rukojeť a tento postup opakujte po celé ploše steaku. Myjte pod tekoucí vodou, v případě potřeby nechte odmočit, nemyjte v myčce. 3 roky záruka.

Tender je používáno ve významu „něžný, jemný či mazlivý“ a odtud tedy název tenderizer, tedy zjemňovač či také zněžňovač masa.

UPOZORNĚNÍ PRO ZÁKAZNÍKY! Na trhu se setkáte také s konkurenčním výrobkem, který ač velmi podobný, jeho funkce je výrazně horší. Místo čepelí je opatřen hroty, jakoby hřebíky, které však dle našich testů nijak ve výsledku nezmění ani strukturu, natož chuť připravovaného masa.

tenderizer na maso PRESTO Tescoma
Ilustrativní obrázek: Tenderizer na maso PRESTO Tescoma


Videoukázka
 
Tento produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první a získejte body do věrnotního klubu!


Doprodáváme
doprava Tescoma




Sada pro přípravu těstovin
Keramická pánev Vitapan
Loading...